Ervaringen

“Een heerlijke veilige omgeving om yoga te beoefenen. De docenten zijn toegankelijk en passen de lessen zo aan dat iedereen mee kan doen.”

-A- 

“Moe, pijnlijke knieën, stijf en zestig geworden. Ik had mijzelf al een beetje afgeschreven. Tot mijn collega Denise voorstelde om de yin yoga te komen proberen. Het is zacht, ontspant en we hebben kussentjes voor je knieën en we kunnen van alles aanpassen, vertelde ze.

En wat een fantastische ontdekking is dit geweest voor mij.
Gelijk ook maar langs de fysiotherapeut die daar ook zit. En tot mijn verrassing bleek er nog van alles mogelijk voor de versleten knieën. 
Nu, vier maanden later, voel ik me een ander mens.
Veel evenwichtiger, rustiger, weer volop vrolijk en een heel stuk soepeler.
Ik ben nu ook de ander yoga vormen aan het ontdekken en geniet van de mooie locatie en de leuke mensen die ik er ontmoet.
Lieve yoga meiden, dank je wel voor dit alles!”

-Karin-

“Fijne plek waar door enthousiaste en bekwame docenten o.a. yin yoga, hatha yoga en ashtanga yoga wordt gegeven. De lessen zitten goed in elkaar en er is altijd ruimte voor individuele aandacht of uitleg bij vragen. Een mooie aanwinst voor alle (aankomende) yogi’s in Maassluis!”

-Laura-
 
 

“Elke week stap ik twee lessen later vol energie weer naar buiten. Met meer ruimte in mijn hoofd en lijf na een reeks houdingen die soms vanzelf gaan of wat meer oefening vragen. Gelukkig: met de zon in mijn gezicht, de wind door m’n haar.

Carolien, Denise, Janine en Marianne hebben hart voor yoga! Persoonlijke aandacht in een groepsles en een grapje om een prikkelende oefening uit te houden. Genoeg keuze in allerlei vormen van yoga op allerlei momenten van de dag. Om lessen te volgen die aansluiten bij jouw ritme. En specials en workshops om jezelf extra uit te dagen of tot verdieping te komen. En in de loop van dit jaar ook allerlei online lessen! Om juist nu ontspanning en ruimte te bieden. En je lijf fit te houden om mee te bewegen op de veranderingen van deze tijd.”

-Marte-

 

Werk dat 24/7 door gaat, plannen, scenario denken en multitasken. Dat is wat een reguliere werkdag me heel vaak brengt. Het lukt me dan ook niet iedere dag om dit in m’n hoofd af te sluiten.Yoga helpt me echt in deze. Hoe druk ik ook in m’n hoofd ben, het lukt me iedere yoga les wel om dit achter me te laten en rust te krijgen in m’n hoofd.Soms is het na 5 minuten, maar soms pas na 50 minuten, maar ik weet altijd wel dat het komt.Yin of restorative yoga is daar meestal wel het beste voor. Heerlijk met m’n oogkussen op m’n ogen en soms met m’n capuchon op helemaal in m’n eigen wereldje luisterend naar de fijne stem van de docent.Maar ook een meer actievere vorm van yoga brengt dit vaak de rust, lekker in een flow komen, afgesloten door een heerlijke ontspanning.Wat ik wel aan mezelf merk is dat ik er wel een les vorm voor nodig heb. Bij een yoga les die je zelf volgt via YouTube blijven m’n gedachten gewoon vaak weg gaan.Een les volgen in de studio of online de les live mee doen (met de camera aan werkt dan voor mij het best) is een stuk beter voor mij persoonlijk.Ga zo door passion for yoga met jullie diversiteit in lessen door verschillende docenten! In een groepsles en een grapje om een prikkelende oefening uit te houden. Genoeg keuze in allerlei vormen van yoga op allerlei momenten van de dag. Om lessen te volgen die aansluiten bij jouw ritme. En specials en workshops om jezelf extra uit te dagen of tot verdieping te komen. En in de loop van dit jaar ook allerlei online lessen! Om juist nu ontspanning en ruimte te bieden. En je lijf fit te houden om mee te bewegen op de veranderingen van deze tijd.”

-Pauline-

 

Tijdens de lessen van Yin Yang Yoga en Restorative Yoga ervaar ik dat ik bewust wordt van mijn lichaam en hoe ik er mee omga. Dit door de ademhaling en houding. Je ervaart dat er verschillende manieren van ademhalen zijn.. en houdingen die verlichting brengen waar `iets` vast kan zitten zowel lichamelijk of geestelijk. Je leert deze te observeren. De pijnlijke delen te ervaren en door acceptatie, focus verleggen en/of verandering van houding je comfort op te zoeken. Pijnlijke delen bedoel ik letterlijk delen van je lichaam die klachten geven of de delen waar je niet bewust van ben. Maar ook emoties weer kunnen laten stromen. Emoties zijn een apart onderdeel van de verhalen die wij onszelf vertellen of hebben ervaren. Overtuigingen die je volgt hebben letterlijk effect op je lichaam en mindset. Letterlijk alles weer laten stromen ervaar ik als het activeren van ons zelfhelende kwaliteit die het lichaam en de geest bezit van nature. Tijdens de lessen wordt je op een rustige en duidelijke manier begeleid. Er wordt bij alle onderdelen verduidelijking gegeven over wat we gaan doen, wat je kan ervaren, hoe het anders kan en met welk doel het is. Zo kan je fijn volgen zonder te hoeven denken.
-Claudia-

 
Chat openen
1
Vragen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?