Ervaringen

“Een heerlijke veilige omgeving om yoga te beoefenen. De docenten zijn toegankelijk en passen de lessen zo aan dat iedereen mee kan doen.”

-A- 

“Moe, pijnlijke knieën, stijf en zestig geworden. Ik had mijzelf al een beetje afgeschreven. Tot mijn collega Denise voorstelde om de yin yoga te komen proberen. Het is zacht, ontspant en we hebben kussentjes voor je knieën en we kunnen van alles aanpassen, vertelde ze.

En wat een fantastische ontdekking is dit geweest voor mij.
Gelijk ook maar langs de fysiotherapeut die daar ook zit. En tot mijn verrassing bleek er nog van alles mogelijk voor de versleten knieën. 
Nu, vier maanden later, voel ik me een ander mens.
Veel evenwichtiger, rustiger, weer volop vrolijk en een heel stuk soepeler.
Ik ben nu ook de ander yoga vormen aan het ontdekken en geniet van de mooie locatie en de leuke mensen die ik er ontmoet.
Lieve yoga meiden, dank je wel voor dit alles!”

-Karin-

“Fijne plek waar door enthousiaste en bekwame docenten o.a. yin yoga, hatha yoga en ashtanga yoga wordt gegeven. De lessen zitten goed in elkaar en er is altijd ruimte voor individuele aandacht of uitleg bij vragen. Een mooie aanwinst voor alle (aankomende) yogi’s in Maassluis!”

-Laura-
 
 

“Elke week stap ik twee lessen later vol energie weer naar buiten. Met meer ruimte in mijn hoofd en lijf na een reeks houdingen die soms vanzelf gaan of wat meer oefening vragen. Gelukkig: met de zon in mijn gezicht, de wind door m’n haar.

Carolien, Denise, Janine en Marianne hebben hart voor yoga! Persoonlijke aandacht in een groepsles en een grapje om een prikkelende oefening uit te houden. Genoeg keuze in allerlei vormen van yoga op allerlei momenten van de dag. Om lessen te volgen die aansluiten bij jouw ritme. En specials en workshops om jezelf extra uit te dagen of tot verdieping te komen. En in de loop van dit jaar ook allerlei online lessen! Om juist nu ontspanning en ruimte te bieden. En je lijf fit te houden om mee te bewegen op de veranderingen van deze tijd.”

-Marte-

 
Chat openen
1
Vragen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?