Feestweek 2021

Feestweek 2022

Passion For Yoga bestaat 7 jaar en dit vieren we met een bijzondere feestweek

Wij bestaan deze maand alweer 7 jaar! Het is inmiddels traditie geworden dat de verjaardag van Passion For Yoga gevierd wordt met een feestweek.

Vanaf 14 augustus gaat de feestweek van start! We hebben heel leuke workshops en lessen voor jullie op de planning staan. Sommige workshops kun je boeken met je credits, andere workshops zijn gratis voor onze leden. 

Zondag 14 augustus 10:30 uur – Strandyoga met picknick (gratis)
We verzamelen bij de Hoekse Vishandel en lopen dan met elkaar naar de duinen om daar een heerlijke yogales te volgen. Daarna zorgen wij voor een drankje met wat lekkers. Neem je eigen matje mee.

Maandag 15 augustus 19:00 uur – Schrijfworkshop; In gesprek met je hart (gratis)
‘Volg je hart’, maar hoe doe je dat? Dit is een heerlijke, helende en spirituele reis waarbij we schrijven gebruiken om meer in verbinding te komen met de zachte fluisteringen van het hart. Ervaar innerlijke vrede als nooit tevoren en kom weer thuis bij jezelf. Geen yogakleding nodig, neem zelf een pen & notitieboekje mee. 

Dinsdag 16 augustus 18:45 uur – Les Mills Barre
Les Mills Barre is een workout van 30 min. geïnspireerd op klassiek ballet. Een unieke combinatie van dans, kracht- en conditie training op moderne muziek. Geen (dans) ervaring nodig

Dinsdag 16 augustus 19:30 uur – Pilates
Je hebt vast wel eens gehoord van de zogenaamde “core” spieren. Maar wat is dat eigenlijk en hoe activeer je ze? In deze les zal Janine je de basisprincipes van pilates uitleggen en laten ervaren.

Woensdag 17 augustus 9:00 uur – Yin Yoga XL
Deze ochtend mogen jullie genieten van een extra lange yin yoga les van Janine!

Woensdag 17 augustus 19:00 uur – NLP workshop (gratis)
Vind jij NLP héél interessant en wil je er meer van weten? Of heb je er wel eens van gehoord, maar weet je niet precie wat het is? Zoek je naar een manier om de NLP-sfeer te proeven en kennis te maken? Dan ben je tijdens deze avond op de juiste plek! Tijdens deze NLP workshop ervaar je wat NLP voor jouw persoonlijke ontwikkeling kan betekenen. Gegeven door Denise en Mariëlle. https://www.metodo.nu/gratis-nlp-informatieavond/

Donderdag 18 augustus 19:30 uur – Supyoga
Suppen en yoga een heerlijke combinatie. We gaan eerst zelf peddelen en daarna sluiten we af met een gezamenlijk yogaflow op de sup. 

Donderdag 18 augustus 19:30 uur – Hartchakra meditatie dans (gratis)
Nee, hoor je hoeft niet te kunnen dansen hiervoor. De Karunesh Hartchakra Meditatie is een speciaal ontwikkelde bewegingsmeditatie om de hartchakra’s te reinigen en het hart verder te openen. Je focust op wat je van harte aan de wereld wilt geven en wat je ontvangt van je omgeving, de natuur en de mensen om je heen. Een uitstekende meditatie om te ontspannen en te verbinden. In deze ongeveer 45 minuten durende meditatie kun je je concentreren op wat echt belangrijk voor je is in het leven en waar je dankbaar voor bent. 

Vrijdag 19 augustus 9:00 uur – Yin Yang Flow; In je element
Deze extra lange Yin Yang Flow staat helemaal in het teken van de 5 elementen. Alles in en om ons heen is gemaakt van vijf elementen; aarde, water, lucht, vuur en ruimte (of ether). De elementen geven inhoud en vorm aan ons bestaan. Tijdens deze yogales neemt Denise je mee langs al deze elementen. 

Zaterdag 20 augustus 9:00 uur – Kickboksen en Yoga
De twee passies van Carolien gecombineerd in 1 les. Je ervaart de energie van het kickboksen en de ontspanning van de yoga en hoe mooi deze twee samen gaan. Deze les wordt gegeven in de gymzaal van het Startpunt. Carolien zorgt voor de benodigde kickboksmaterialen. Neem wel je eigen yogamat en een flesje water mee. 

Je kunt je vanaf vandaag inschrijven voor de verschillende workshops. Voor inschrijven kies je voor het rooster: Feestweek 2022. Tijden, locaties en benodigdheden staan bij de informatie van de les. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Wij wensen iedereen alvast een heel leuke feestweek toe! 

De workshops worden gegeven i.p.v. de reguliere lessen en zijn gewoon te boeken met je credits én met je inhaallessen. Ook kunnen niet-leden meedoen met de lessen d.m.v. een proefles of een losse les. De proefles kun je aanvragen via de knop “GRATIS PROEFLES”. Of je stuurt een mailtje naar info@passionforyoga.nl of een berichtje naar: 06-14799682. Wij helpen je graag om een leuke les uit te zoeken. 

Kies jouw workshop uit en neem gerust een vriend of vriendin mee.

Chat openen
1
Vragen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?