Coaching voor jou

We lopen allemaal wel eens vast en komen er zelf niet helemaal uit. Dit kan voorkomen op je werk,  in je privésituatie of op school. Ik bied coaching aan voor: 

  • Tieners
  • Jong volwassenen
  • Volwassenen

Tieners

In deze leeftijdsgroep gebeurt er van alles in je leven en in je brein. Je bent volop aan het ontwikkelen; lichamelijk, cognitief, emotioneel en sociaal. Deze ontwikkelingen lopen niet altijd gelijk op. Ook je omgeving gaat een grotere rol spelen in je dagelijks leven. De overgang van de basisschool naar de middelbare school zorgt voor grote veranderingen in vriendschappen en andere sociale contacten. De tienerperiode is een periode van nieuwsgierigheid, kansen, bedreidingen en mogelijkheden. Een geweldige periode waarin je heel veel gaat leren en ontdekken. Dit kan nog wel eens voor verwarring zorgen in je lijf en je brein. Het is niet gek als dit soms even te veel wordt en je het even niet meer weet. Je brein is nog volop in ontwikkeling en dat heeft tijd en vooral begeleiding nodig. Begeleiding in het maken van keuzes en om je te leren om goede afwegingen te maken, zodat je beter in kan gaan op de kansen en mogelijkheden die zich aandienen. Ook de verbindingen tussen lichaam en geest is heel belangrijk, juist omdat deze ontwikkelingen niet altijd gelijk opgaan. 

De begeleiding van tieners bekijk ik vanuit mogelijkheden en kansen. We gaan vooral kijken wat er voor jou werkt. 

Jong volwassenen

Als je 18 bent dan mag je je officieël volwassen noemen. Maar wie weet dan al werkelijk wie hij/zij is? Wat je dromen zijn en hoe je die kan bereiken? Het is goed om te beseffen dat je brein nog lang niet is uitgerijpt op je achttiende. Dat proces gaat soms nog wel door tot je vijfentwintigste. Het is dan ook niet zo gek dat studenten waar tegen is gezegd: “Je bent nu volwassen, neem je eigen verantwoordelijkheid en zoek je zelf uit.” vast lopen in hun studie of in hun eerste “echte” baan. Sturing en feedback helpen je om zelfinzicht te krijgen en bewuste keuzes te maken. Ik kan je beleiding geven waardoor je je lichamelijk , cognitief en sociaal fit voelt. In de sessies gaan we met een nieuwsgierige houding op onderzoek in je brein. Welke dingen zijn voor jou belangrijk en waar wil jij voor gaan? Waar wordt je gelukkig van en welke dingen horen er nu eenmaal bij? Zo krijg je meer inzicht in je eigen onbewuste en voel je lichaam beter aan, waardoor je keuzes kunt maken die bij jou passen en werken voor jou.

Volwassenen

Dan ben je “echt” volwassen en dan loop je nog tegen problemen op. Misschien herken je er zelfs een patroon in en zijn het steeds dezelfde dingen. Dan kan ook coaching voor jou een uitkomst bieden. Inzicht krijgen je patronen, overtuigingen en je waarden, kan heel verhelderend zijn. Waarom doe je de dingen die je doet? En levert dat op op je wilt? Of wil je wat anders? In de coachsessies gaan we op onderzoek uit om je waarden, overtuigingen en missie helder te krijgen. Ook kijken we naar je patronen en zullen we kijken welke veranderingen er nodig zijn om werkelijk te doen wat je wilt. 

Chat openen
1
Vragen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?