Passion For Coaching

Kennismakingsgesprek

We starten eerst met een kennismakingsgesprek. Als je de eerste keer naar een coach gaat kan dat best spannend zijn. Daarom is het fijn om eerst even met elkaar kennis te maken. Je kunt hier je hulpvraag vertellen, zodat ik er een beeld bij kan vormen. Ik zal je vertellen hoe we de coachsessies zullen vormgeven en wat er allemaal mogelijk is. 

Coachsessie

In de volgende coachsessies zullen je hulpvraag verder gaan uitdiepen en kijken welke oefeningen jou verder kunnen helpen. Welke oefeningen dat zijn, hangt natuurlijk af van je hulpvraag en wat je nodig hebt. De technieken uit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) geven in je inzicht in de onbewuste processen die in ons allemaal afspelen. Door deze technieken krijg je meer inzicht in je denken, je handelen en je gevoel. 

Naast de prachtige technieken die NLP heeft te bieden, maak ik ook gebruik van ademhalingsoefeningen en soms wat yogaoefeningen. Dit zijn manieren om de verbinding tussen je lichaam en je geest te herstellen. 

Het systemisch werken geeft je meer inzicht in het systeem waarin je je bevindt. Er zijn allemaal mogelijke systemen, je familie, binnen je gezin, op je werk, op school. Door te werken met de technieken van systemisch werken, kun je de belemmeringen die zo’n systeem met zich mee kunnen brengen naar boven halen en hiermee aan de slag gaan. 

 

Zo ziet elke coachsessie er weer anders uit en elk traject is weer anders.  Het is kijken wat er voor jou werkt. 

Chat openen
1
Vragen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?