Passion For Coaching

Coaching door Denise

We lopen allemaal wel eens ergens tegenaan (en dan bedoel ik niet die lantaarnpaal die je niet zag staan, omdat je op je telefoon aan het kijken was…) op je werk, op school, in je privéleven of het lukt je maar niet om je doelen te verwezenlijken. Dit hoeven niet een grote problemen te zijn, maar het kunnen ook steeds kleine dingen zijn die zorgen dat je niet verder kunt.

Het kan zijn dat je vast zit in bepaalde patronen of er zijn belemmerende overtuigingen die je tegenhouden of er kan iets systemisch zijn waardoor je vastloopt.

Ik kan je hierbij helpen door middel van coaching. Tijdens de coachsessie zullen we gaan kijken waar je tegen loopt én vooral waar je mogelijkheden zijn, welke hulpbronnen kan je gebruiken, waar kunnen we wat sleutelen zodat je wel verder kunt gaan.

Tijdens een coachsessie zal ik gebruik maken van verschillende invalshoeken afgestemd op wat jij nodig hebt.

  • NLP
  • Systemisch werken
  • Yoga
  • Mindfulness

Je krijgt meer inzicht in je eigen persoonlijkheid en in je patronen, je overtuigingen worden helder, de verbinding tussen hoofd en hart wordt sterker, je bent beter in staat te communiceren met jezelf en met anderen, je benut je kwaliteiten beter en je staat in je kracht.

Het is een proces dat we samen aangaan en waarbij je onbewust aan het werk gaat, zodat je bewuster in het leven staat (en misschien niet meer tegen die lantaarnpaal oploopt).

 

Wees nieuwsgierig en laat je verrassen door je eigen kracht.

 

Liefs Denise 

Contact:

d.knol1982@gmail.com

06-14799682

Chat openen
1
Vragen?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?