Neem contact met ons op

We helpen je graag verder met al je vragen

Heb je vragen over yoga, wil je tips voor een les of wil je ergens anders extra informatie over? Neem dan gerust met ons contact op, we helpen je graag verder!

3 + 13 =

Telefoon

06 147 996 82 (Denise Knol)
06 163 679 09 (Carolien Labee)

Veelgestelde vragen

Wat is yoga en wat zijn de voordelen?

De voordelen van yoga zijn eindeloos. Of je dagelijks aan yoga doet of 1 keer per week, de positieve effecten op zowel je lichaam als geest zal je al vrij snel gaan ontdekken. Yoga brengt je in contact met jezelf. Je geest wordt kalmer, je voelt je tevreden met jezelf en je omgeving en een gevoel van eenheid ontstaat. Op je werk kan je ervaren dat je je beter kunt concentreren, meer zelfvertrouwen hebt, creatiever bent geworden en beter kunt omgaan met stress. Yoga is bij uitstek geschikt om lichamelijk en geestelijk fit te blijven of te worden.

Het is belangrijk om op te merken dat de voordelen van yoga geleidelijk optreden met regelmatige beoefening over een langere periode.

Welke vorm van yoga kan ik beoefenen?

In principe zijn alle lessen voor iedereen toegankelijk ongeacht leeftijd of ervaring. Wel is het raadzaam om met een zachte / rustige yoga les te starten als je last hebt van fysieke gebreken of spanningsgerelateerde klachten. Yin Yoga, Yin Yang Flow, Hatha Zacht, Vinyasa Zacht zijn rustige en zachte yoga lessen. Wil je meer fysieke uitdaging? Start dan gerust met Hatha Actief of Vinyasa Actief les. Bij twijfel welke les voor jou het meest geschikt is, kan je altijd contact opnemen. Wij helpen je graag.

Wat moet ik doen als een blessure heb?

Met sommige blessures kun je prima yoga volgen, met andere is het goed om eerst bij een fysiotherapeut of arts langs te gaan. Meld je blessure altijd even bij de docent, zodat zij er rekening mee kan houden en je misschien andere opties kan geven voor een bepaalde houding. Ook in de Yogibit app kun je je blessure aangeven.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

De zaal gaat 10 minuten van te voren open. De docent zal dan al in de zaal aanwezig zijn. De docent zal je welkom heten en je uitleggen waar alles ligt en wat je voor die les nodig hebt. Je kunt het van te voren melden als je blessures hebt of iets hebt waar rekening mee gehouden moet worden.