Tarieven groepslessen

Hieronder vind je een lijst met onze tarieven en abonnementen.

Tarieven

Proefles

Je mag uit alle lessen kiezen om gebruik te maken van een eenmalige gratis proefles.

Gratis

Losse les

Je mag uit alle lessen kiezen om gebruik te maken van een losse les.

€12,50
eenmalig

Abonnement
1x in de week

Kies 1 les per week uit om te volgen. Je mag kiezen uit alle lessen om aan deel te nemen.

€36,50
per maand

Abonnement
2x in de week

Kies 2 lessen per week uit om te volgen. Je mag kiezen uit alle lessen om aan deel te nemen.

€60,00
per maand

Onbeperkt

Je mag zoveel lessen in een week volgen als je wilt. Je mag kiezen uit alle lessen om aan deel te nemen.

€70,00
per maand

Abonnement Online

Kies 2 lessen per week uit om online te volgen. Je mag kiezen uit alle lessen om aan deel te nemen.

€36,50
per maand

10 Rittenkaart
Yoga op maat lessen

Deze rittenkaart is alleen te gebruiken bij de Yoga op Maat lessen op woensdagochtend om 10:15 uur. De 10 lessen kun je opmaken in 12 weken.

€90,00
per kaart

Proef Abonnement

In december 2023 en januari 2024 kun je eenmalig voor een proefmaand kiezen. Je mag onbeperkt lessen volgen in deze maand. Boek eerst een gratis proefles, wil je daarna gebruik maken van deze proefmaand, laat het ons even weten via de mail, app of in de les bij de docent. 

€10,00
per maand (eenmalig)

Hoe het werkt?

Via het kopje inschrijven kan je je registeren bij Passion For Yoga. Wij werken met het programma Yogibit. Via Yogibit kan je kiezen welk abonnement je wilt afsluiten of een losse les inplannen. Ook kan je je via Yogibit inschrijven voor workshops. Betalingen verlopen via Yogibit. Je kunt het via de computer regelen of via de app van Yogibit.

Inschrijven voor een les

Je kan ervoor kiezen om je voor een vast les uur in te schrijven. Bijvoorbeeld: je wilt iedere maandag avond 18.45 uur de les Hatha Zacht volgen. Wil je dit? Geef het dan aan ons door. Wij melden je dan aan voor de betreffende vaste groep in Yogibit, zodat je automatisch wekelijks staat aangemeld bij de les naar keuze. Wil je liever vari?ren en verschillende lessen volgen? Dan is dat geen probleem. Via de Yogibit app kan je namelijk zelf inplannen wanneer je les wilt volgen.?

Afmelden voor een les

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kan je via Yogibit je voor de les afmelden. Wanneer je tot 2 uur voorafgaand aan de les jezelf afmeld, kun je je gemiste les op een ander moment inhalen. De gemiste lessen kunnen binnen 3 maanden worden ingehaald zolang je abonnement loopt. Hierna vervalt de mogelijkheid om de les in te halen.

Betalen

Indien je een abonnement afneemt, geef je via Yogibit een machtiging af voor de automatische incasso van de contributie. Er is bij Passion For Yoga geen PIN aanwezig. Contant betalen is niet mogelijk. De betaling van de contributie geschiedt omstreeks de eerste dag van de betreffende nieuwe maand. Start je in de loop van de maand met het volgen van lessen, dan wordt de contributie naar ratio in rekening gebracht. Losse lessen & workshops worden via Ideal in Yogibit betaald.

Vakanties

Tijdens de zomervakantie (6 weken schoolvakantie) hebben? we een speciaal zomerrooster. Ook in de kerstvakantie hebben wij een aangepast rooster. Je kunt dan met je abonnement gewoon de lessen volgen die je wilt. Tijdens de andere schoolvakanties is de studio (zoveel mogelijk) op de gewone lestijden open.?

Opzeggen

De abonnementsvormen kunnen maandelijks worden opgezegd per de eerste van de nieuwe maand, met in acht neming van 1 maand opzegtermijn.

Reviews

“Mooie yogaruimte, met fijne docenten. Verschillende lessen te volgen en de feestweek in de zomer is altijd een traktatie! Ik vind het altijd heerlijk om hier de dag mee te beginnen.”

– NANCY

“Hele fijne yogalessen en yogadocenten. Zeer ruim lesaanbod, voor iedereen zit er wel wat leuks bij. Hier kom ik helemaal tot rust en voel ik mij thuis!”

– NIKITA

“Hele prettige yoga-studio met divers lesaanbod in een fijne ruimte waar mooie materialen beschikbaar zijn. (en bij mooi weer lekker buiten!) Prettig en persoonlijk contact met de docenten en een praktische app om aan- of af te melden.”

– ANONIEM

Ontdek wat yoga voor jou kan doen