over passion for yoga

Wij delen graag onze passie voor yoga. Dit doen we met 7 verschillende yogadocenten. Ieder geeft les volgens haar eigen unieke stijl. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

YOGA IS A MIRROR TO LOOK AT OURSELVES FROM WITHIN

Passion For Yoga Maassluis Illustratie

Onze gedeelde passie voor yoga heeft er voor gezorgd dat wij met veel plezier en liefde de yogastudio Passion For Yoga hebben opgebouwd. Deze samenwerking heeft ons in staat gesteld om een sterkte en bloeiende yogastudio/community op te bouwen. Om zo meer mensen kennis te laten maken met yoga en ze de voordelen van yoga te laten ervaren. De yogalessen in de studio zijn heel divers. Er is niet alleen veel variatie in lesaanbod, maar ook de docenten van verschillende leeftijden hebben allemaal hun eigen expertise.

Deze levendige omgeving maakt dat onze lessen voor iedereen toegankelijk zijn van alle leeftijden en niveaus. We delen allemaal onze interesse in yoga en het nastreven van een gezonde levensstijl. Leden kunnen profiteren van duidelijke instructie, professionele begeleiding en liefdevolle ondersteuning om hun eigen yoga practice te ontwikkelen of te verdiepen.

Passion For Yoga Maassluis

YOGA IS A MIRROR TO LOOK AT OURSELVES FROM WITHIN

Bij Passion for Yoga delen we een echte passie voor yoga, wat ons heeft geïnspireerd om een bloeiende yogastudio en community op te bouwen, We streven een gezonde levensstijl na en laten jou ook graag de vele voordelen van yoga ervaren. Onze diverse lessen, gegeven door ervaren docenten van verschillende leeftijden, maken yoga toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau.

  • Gevarieerd lesaanbod: van beginners tot gevorderden
  • Ervaren docenten: unieke expertise en passie in elke les
  • Persoonlijke begeleiding: duidelijke instructies en liefdevolle ondersteuning

Onze yogadocenten

Denise

“In mijn lessen creëer ik graag een veilige en ondersteunende sfeer waarin iedereen zich kan verbinden met hun lichaam. Met mijn passie voor Vinyasa yoga inspireer ik graag anderen om ook de flexibiliteit, kracht en mentale rust die het mij geeft te ervaren.”

Carolien

“Ik help je graag om uit je hoofd weer terug in je lichaam te zakken. Je de verbinding tussen je ademhaling, lichaam, hart en geest te laten ervaren. Dit doe ik middels Yin/Yang yogalessen. In combinatie met ademhalingsoefeningen meditatie en mindfulness.”

Passion For Yoga Djodie

Djodie

“Yoga betekent voor mij vertragen, verzachten en naar binnen keren. Wanneer ik mij richt tot mijn innerlijke wijsheid en hartenergie, weet ik precies welke kant ik op wil in mijn leven. Dit is wat ik anderen ook zo gun en wat ik tijdens mijn lessen wil creëren voor anderen. Ik geef dan ook de wat zachtere lessen.”

Passion For Yoga Maassluis Marianne

Marianne

“Voor mij hoeft yoga niet ‘perfect’ te zijn.
Bij het lesgeven struikel ik vaak genoeg over m’n woorden. Dat is nu eenmaal zo ;). Ik blijf lekker dichtbij mezelf tijdens de les en nodig je uit datzelfde te doen. Ik hoop vooral te bereiken dat jij je fijn voelt in je lijf en geniet van een uurtje yoga voor jezelf.”

Femke

“Het moment dat ik op mijn yoga matje ga staan voel ik meteen de behoefte van mijn lichaam om te bewegen en in het ritme van mijn ademhaling te komen. Mijn hart ligt dan ook bij vinyasa yoga, waarbij ik in mijn actieve lessen gebruik maak van muziek, dynamiek en uitdagende houdingen.”

Passion for yoga maassluis Henriette

Henriette

“Naast klassieke Hatha Yoga heb ik mij gespecialiseerd in Yoga op Maat voor ouderen en voor mensen met beperkingen. Met mijn lessen wil ik hun levenskwaliteit verbeteren; niet alleen door het optimaliseren van mobiliteit, evenwicht en autonomie maar ook door hen de magische kracht van yoga te laten ervaren.”

Passion For Yoga Maassluis Marianne

Janine

“Mijn specialiteit is yin yoga. Dit is een passieve yogavorm voor rustzoekers, om stress te verminderen en het welzijn te vergroten. In een wereld gericht op prestatie, biedt yin yoga een tegengewicht – het draait om overgave niet om prestatie. Mijn lessen worden als ontspannen, toegankelijk en kalmerend ervaren.”

docent_kinaj

Kinaj

“Op woensdagavond geef ik de hatha les. In mijn les mag alles en iedereen er zijn. Er is geen goed of fout. Tijdens mijn les wil ik je helpen (opnieuw) verbinden met je adem en lichaam, zodat je weer in contact staat met jezelf. Ik hoop dat je je na mijn les iets lichter voelt .”

Passion for yoga maassluis Henriette

Merel

Mijn reis met yoga begon op mijn twintigste tijdens een rondreis in Bali. Yoga helpt me om zowel mijn lichaam als geest te ontwikkelen door de focus op ademhaling en aanwezigheid. Tijdens mijn lessen moedig ik je aan om mildheid voor jezelf te vinden en door te blijven ademen, zelfs bij weerstand. Ik kijk ernaar uit je te zien!.”

Reviews

“Al jaren lid van deze fijne yogaschool. Goede en hartelijke docenten begeleiden de lessen in een mooie studio en een fijne sfeer, met humor en genoeg nuchterheid. Groot pluspunt vind ik dat je heel makkelijk kunt wisselen van type les, dag of tijdstip – een flexibiliteit die je natuurlijk van een yogaschool mag verwachten.”

– MARIEKE

“De meiden van passion for yoga weten stuk voor stuk waar ze het over hebben. Het is yoga, maar ik heb nooit het gevoel dat het te zweverig wordt. Heel fijn is het dat je bij iedere oefening opties krijgt zodat je deze aan kunt passen aan wat jouw lichaam nodig heeft. Het rooster zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is en dat je van alles kunt uitproberen. Terugkomend heerlijkheidje is de feestweek met allemaal leuke workshops en yoga in de duinen. Al met al een aanrader!”

– ANNETTE

“Fijne yoga lessen in een mooie schone ruimte. Heel divers aanbod aan lessen. De docenten zijn vriendelijk en kundig, ook bij gezondheidsproblemen is de begeleiding van de docenten goed.”

– ROBINE

Ontdek wat yoga voor jou kan doen