Finding Balance in Every Aspect of Your Life

Onze lessen

Passion For Yoga Maassluis Illustratie

Hatha Zacht

Les op ma

Een zachte Hatha yogales, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Ademhalingsoefeningen, zonnegroeten, yogahoudingen en een lange eindontspanning zijn standaard onderdelen van de les.

Hatha

Les op wo

Een traditionele Hatha yogales, waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Ademhalingsoefeningen, zonnegroeten, yogahoudingen en een eindontspanning zijn standaard onderdelen van de les.

Passion For Yoga Maassluis Illustratie
Passion For Yoga Maassluis Illustratie

Vinyasa Zacht

Les op do

Een dynamische zachte yogales op het ritme van de ademhaling. De zonnegroet is de basis waar vanuit diverse variaties in elkaar overlopen. Het is een afwisselende les die in een heerlijke flow verloopt.

Vinyasa Flow

Les op ma/zo

Een heerlijke flow les, waarbij actie en ontspanning worden afgewisseld. Er worden verschillende opties gegeven voor de houdingen, zodat je zelf kunt bepalen hoe zacht of juist actief je de houdingen wilt doen.

Vinyasa Actief

Les op di/do

Een actieve en uitdagende Vinyasa yogales. Geschikt voor iedereen die van een actieve, krachtige & dynamische vorm van yoga houdt. Er wordt gewerkt aan flexibiliteit, kracht & conditie.

Yin Yoga

Les op ma/di

Een zeer ontspannen les, waarbij je langere tijd in een houding blijft. Deze les is zeer geschikt als je echt wilt ontspannen. Je lichaam en je geest komen tot rust. Hier ligt de nadruk op het bindweefsel, doordat de spieren volledig ontspannen.

Yin/Yang Flow

Les op wo/vr

Een heerlijke flow les, waarbij yin en yang worden afgewisseld. De actieve yang beoefening van yoga geeft flexibiliteit en kracht en de ontspannen yin yoga beoefening geeft meer rust en ontspanning. Het beste van beide yogavormen.

Restorative Yoga

Les op ma/vr

Restorative yoga betekent letterlijk ‘herstellende yoga’ en is een heerlijk rustige, meditatieve vorm van yoga waarin je het zelfherstellende vermogen van je lichaam en zenuwstelsel ruimte geeft. Door de vele ondersteuning van props kan het lichaam echt tot rust komen.

Yoga op Maat

Les op wo

Een les voor iedereen die een beperking ervaart en graag yogalessen wil volgen waarin aandacht is voor wat er wel mogelijk is. Volwaardige yogalessen op en naast de stoel gekenmerkt door bewustwordings-ademhalings- en ontspanningsoefeningen met veel aandacht voor het meditatieve aspect van yoga.

Reviews

“Iedere week ga ik met veel plezier één of twee keer naar een yogales bij Passion for Yoga . De docenten zijn allemaal deskundig en lief voor de groep. Ook de diversiteit aan yogalessen vind ik heel prettig. Zin in een ontspannen les dan is er restorative Yoga, wat meer actief dan naar een meer uitdagende les. Ook Hatha Yoga is heerlijk”

– RIJNIE

“Bij Passion for yoga voel je je thuis. Ze weten wie je bent en de ruimte is heel prettig. Iedere docent is enthousiast en kundig. Er is veel variatie waardoor je met allerlei soorten yoga kennis kunt maken. De feestweek aan het einde van de zomer is ook echt een feestje met super gave workshops en altijd naar het strand, heerlijk! Mijn yoga uurtje zorgt voor balans en dat ik mijn interne batterij weer helemaal kan opladen.”

– BARBARA

“Passion for Yoga: diverse vormen van yoga op veel verschillende dagen en tijden worden gegeven door docenten die met recht PASSIE voor yoga hebben. Er is persoonlijke aandacht, goede uitleg over de houdingen en de les is eigenlijk een reis van een uur door lichaam en geest. Ik kom volledig opgeladen thuis!”

– LUCIËNNE

Welke les past bij mij?

Hieronder een aantal yoga tips

Tip voor je eerste yogales

Voor een yogales is het fijn om gemakkelijk zittende kleding te dragen. Bijvoorbeeld een legging, sportbroek of yogabroek met een t-shirt of een sport topje. Tijdens de eindontspanning kan je lichaam afkoelen, om warm te blijven zijn er dekens aanwezig. Een vestje/trui en eventueel warme sokken kunnen hier een fijne aanvulling op zijn.

In de ruimte zijn yogamatten, bolsters, meditatiekussens, dekens, yogablokken en yogariemen aanwezig. Je hoeft dus zelf niets mee te brengen of aan te schaffen. Heb je een eigen yogamat? Dan is het natuurlijk geen probleem als je deze meebrengt. Een flesje water voor na de les is ook handig om mee te nemen.

Welke les kan ik kiezen?

Alle lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Het is vooral belangrijk dat je voor jezelf kijkt waar je naar op zoek bent. Kom je puur voor de ontspanning, dan is een meditatieve les iets voor jou. Wil je juist wat meer beweging, kies dan voor een actieve les. Wil je een fijne combinatie, dan is een milde les wat voor jou. In het schema hierboven kan je precies zien welke les bij jou past.

Ben je zwanger?

Ook dan kan je lessen bij ons volgen. Wij hebben geen speciale zwangerschapsles, maar veel van onze docenten (Djodie, Carolien en Denise) zijn ervaren zwangerschapsdocenten. Zij weten precies welke houdingen er voor jou geschikt zijn en welke niet. Je kunt het beste in een Milde les instromen. De Yin yoga is voor zwangere dames helaas niet geschikt.

Ontdek wat yoga voor jou kan doen